Onze diensten

Klassikaal les

Groepslessen bieden de kans om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en toe te passen op medeleerlingen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Privéles

Als je niet wilt of kunt deelnemen aan klassikaal les. We hebben verschillende prijspakketten, afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen en of je je privélessen al dan niet wilt aanvullen met groepstraining op de hoofdschool.

Workshop

Een evenement voor bedrijven,clubs of verenigingen op locatie om Wing Chun’s praktische filosofie toe te passen om zich te concentreren op een bepaalde activiteit om de prestaties te helpen.

Seminar

Wing Chun seminar is een perfecte aanvulling. Ongeacht welke discipline of style we zullen je een heel andere kijk geven op het aspect (straat)vechten.

Lessen

Kids Wing Chun •	vanaf 6 jaar tot 12 jaar •	2x 1 lesuur per week trainen •	dinsdag van 16:30 - 17:30 •	zondag van 09:00 - 10:00 € 35,00					per maand Wing Chun Basic •	vanaf 12 jaar en ouder •	2x 2 lesuren per week trainen •	di-wo-do van 19:30 - 21:30 •	zondag van 10:15 - 12:15 € 50,00		    			per maand Wing Chun Core •	vanaf 12 jaar en ouder •	onbeperkt trainen •	di-wo-do van 19:30 - 21:30 •	zondag van 10:15 - 12:15 € 75,00					per maand
Financieel tegemoetkoming voor het sporten? Ontdek de mogelijkheden voor uw kind(eren).
Kan ik een keer komen kijken of mee trainen of het mij bevalt? Ja. Kom langs voor een bezoekje aan onze school. Je kunt ook deelnemen aan een Betaal ik hetzelfde contributiebedrag ondanks ik niet op alle trainingsdagen aanwezig kan zijn? Ja. Je betaalt hetzelfde contributiebedrag of je nou één dag komt of alle dagen. Je probeert natuurlijk zoveel mogelijk lessen te volgen. Is Wing Chun kung fu geschikt voor mij? Naast de gratis kennismakingsles kun je je voor de twee maanden Try-out inschrijven om uitgebreid kennis te maken met Wing Chun en te ervaren hoe de lessen je bevallen. Vanaf welke leeftijd zijn de lessen te volgen? De lessen zijn vanaf 6 jaar en ouder te volgen. Ben ik te oud voor de Wing Chun? Nee. Afhankelijk van je lichamelijke gesteldheid kun je op eigen tempo en niveau Wing Chun beofenen. Wing Chun ontwikkelt en verbetert je lichaam en geest. Is iedereen welkom om mee te mogen doen? Ja. Iedereen is welkom ongeacht je ras, leeftijd, geslacht of geloof. Respect, eenheid en integriteit staan bij ons hoog in vaandel. De school en Associatie reglementen gelden voor alle leerlingen en leraren. Ik heb eerder andere vechtsport beoefend. Is dat een nadeel? Nee. Goede vaardigheden die je aangeleerd hebt, draag je levenslang bij je. Je geeft ze een plek. Slechte gewoontes zijn lastiger om te laten verdwijnen. Je zult jezelf open moeten stellen en op onderzoek gaan. Werken jullie met banden en/of graduaties? Nee. We werken niet met banden. Je ontwikkeling zullen we nauwlettend volgen. We zullen je opleiden en begeleiden volgens de Wing Chun syllabus van de Ip Man stroming in je eigen tempo waarna certificering per niveau volgt. Doen jullie ook aan wedstrijden en competities? Nee. Wing Chun is geen spel. Het is ontworpen om te overleven. Het is bedoeld om elke vorm van dreiging of gevaar voor jezelf en anderen te beletten dan wel op te lossen. Wing Chun is in alle opzichten risicomijdend als zelfverdediging. Mijn lichamelijke conditie is slecht. Kan ik dan gewoon trainen? Ja. We zullen samen in je eigen tempo jou leren en begeleiden aan de opbouw van je lichaamsconditie te werken. Ik heb lichamelijke klachten. Kan ik alsnog Wing Chun beoefenen? Ja, maar raadpleeg altijd je behandelende huisarts eerst. Wij kunnen vervolgens samen de mogelijkheden uitwerken ondanks je lichamelijke beperking.

FAQ’S

VEEL GESTELDE VRAGEN

Neem contact op

Haefland 8e 6441 PA Brunssum info@wingchuncmasd.nl +31(0)613071270 KVK: 58637974 BTW: NL001818769B96

Volg ons

©2020 Wing Chun CMASD Nederland | kwokwingchun.com | Alle rechten voorbehouden
Hoe graag wil je het hebben... Ontdek de genialiteit van Wing Chun.
IK WIL HET ONTDEKKEN IK WIL HET ONTDEKKEN IK HEB KEUZE GEMAAKT  IK HEB KEUZE GEMAAKT  IK HEB EEN ANDERE VRAAG  IK HEB EEN ANDERE VRAAG 

Voordelen van

Kids Wing Chun

focussen en doorzettingsvermogen mededogen en samenwerken fysieke stimulans en discipline respect en vertrouwen zelfverdediging en alertheid
A A A A A A A A A A A IK WIL DIT VOOR MIJN KIND(EREN) IK WIL DIT VOOR MIJN KIND(EREN)
Heeft uw kind last van pesten? of wilt u dat ze respect en discipline leren?

Kids Wing Chun

Sporten is belangrijk voor kinderen en jongeren want sporten is gezond. Het is dus raadzaam dat uw kind sport. Maar zijn lichaamsbewegingen alleen wel toereikend? We weten dat er meer nodig is dan alleen maar het fysiek aspect. Het mentale aspect van uw kind is even belangrijk vooral in deze fase van hun leven waarin zij zich sterk gaan ontwikkelen. Wat is een goede stimulans? Het leren van een vechtkunst. Een goed alternatief voor teamsporten. Het is een zelfverdediging en levert een levenslange bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Ze leren niet alleen de technieken om zich zelf te verdedigen, maar ook de manier om na te denken over hoe te verdedigen, waardoor zij op potentiële gevaren kunnen anticiperen en vermijden. Vechtkunst helpt bij het opbouwen van de reflexen die uw kind nodig heeft als ze ooit in een gevaarlijke situatie verkeren en geeft het vertrouwen om voor zichzelf op te komen of voor een ander en terug te vechten indien nodig.

Zelfontwikkeling

De behoefte om als persoon te ontwikkelen in verschillende aspecten van het leven en zijn/haar rol in de maatschappij is van vitala belang. Door de zelf opgelegde beperking in denkwijze, weet men nauwelijks de mogelijkheden om verder te kunnen ontplooien binnen hun eigen kunnen. Het draait niet alleen maar om fysieke weerbaarheid zoals vele disciplines dat doen schetsen. Waardoor veel afhaken of buiten gesloten voelen en bewust of onbewust afgestoten worden. Deze vechtkunst biedt veel meer dan enkel het vecht aspect. Het gaat met name om de totale persoonlijke ontwikkeling zowel in geest als in lichaam. Principes en filosofieën zijn de drijfveren achter deze vechtkunst. Het vermogen om tegen de dagelijkse levens problematieken het hoofd te bieden. Het balans vinden in jezelf. Het beoefenen van deze vechtkunst is vrijwel voor iedereen geschikt ongeacht de leeftijd, geslacht en persoonlijke beperking. Er zijn geen fysieke en conditionele vereisten. In tegen stelling tot andere vechtkunst/sport zijn de resultaten op een redelijk korte termijn snel zichtbaar.

Verbeter de kwaliteit van je

leven, gezondheid en conditie

Zowel mentaal als fysiek zul je gaan ontwikkelen wat resulteert in een gelukkig en stressvrije leven.
Ontwikkel echte vecht vaardigheden Je leert praktische vaardigheden die je nodig zult hebben om te kunnen overleven. Leer de kunst in je eigen tempo Bepaal zelf het tempo dat jou ligt om naar je vooraf gestelde doelen toe te werken.

Neem de controle over een

probleemsituatie

Leer de kracht van getrainde geest over het lichaam begrijpen zodat kalmte en overzicht de situatie domineren.
KOM KIJKEN HOE HET WERKT KOM KIJKEN HOE HET WERKT Laat ons de uitdagingen van uw kind weten!

Wat hebben wij te bieden?

Alles op een rij…

Vechtkunst voor individuele groei

Wij focussen op een traditionele aanpak zodat jij je goed kunt ontwikkelen.

Gratis kennismakingsles

Proef de sfeer, de kunst en ontmoet de mensen

Professionele begeleiding

Wij begrijpen wie je bent en wat je nodig hebt.

Kung fu familie

Een echte familie die het vechten waard is.

Egovrije veilige Wing Chun omgeving

Waarin alle leden zich inzetten voor eigen individuele vooruitgang en voor de groei van andere leden.

Kung fu ambiance

Je traint in een sfeervolle Wing Chun school i.p.v. een gymzaal

Gecertificeerde instructeurs

Gegarandeerd dat wij weten waar wij het over hebben om jou de kunst aan te leren dankzij jaren lange ervaring.

Kwaliteit boven kwantiteit

Een lage verhouding leerling-leraar zodat je voldoende aandacht krijgt.

Authentiek Ip Man Wing Chun

Je leert de echte Wing Chun stijl zoals doorgegeven door de overgrootmeester Ip Man, leraar van onder andere Bruce Lee.
IK GA ERVOOR! IK GA ERVOOR!

Onze diensten

Klassikaal les

Groepslessen bieden de kans om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en toe te passen op medeleerlingen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Privéles

Als je niet wilt of kunt deelnemen aan klassikaal les. We hebben verschillende prijspakketten, afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen en of je je privélessen al dan niet wilt aanvullen met groepstraining op de hoofdschool.

Workshop

Een evenement voor bedrijven,clubs of verenigingen op locatie om Wing Chun’s praktische filosofie toe te passen om zich te concentreren op een bepaalde activiteit om de prestaties te helpen.

Seminar

Wing Chun seminar voor jou school is een perfecte aanvulling. Ongeacht welke discipline of style we zullen je een heel andere kijk geven op het aspect (straat)vechten.

Lessen

Kids Wing Chun

vanaf 6 jaar tot 12 jaar 2x 1 lesuur per week trainen dinsdag van 16:30 - 17:30 zondag van 09:00 - 10:00

€ 35,00

per maand

Wing Chun Basic •	vanaf 12 jaar en ouder •	2x 2 lesuren per week trainen •	di-wo-do van 19:30 - 21:30 •	zondag van 10:15 - 12:15 € 50,00		    	 per maand Wing Chun Core •	vanaf 12 jaar en ouder •	onbeperkt trainen •	di-wo-do van 19:30 - 21:30 •	zondag van 10:15 - 12:15 € 75,00		   	 per maand
Hoe graag wil je het hebben... Ontdek de genialiteit van Wing Chun.
Financieel tegemoetkoming voor het sporten? Ontdek de mogelijkheden voor uw kind(eren).
Kan ik een keer komen kijken of mee trainen of het mij bevalt? Ja. Kom langs voor een bezoekje aan onze school. Je kunt ook deelnemen aan een Betaal ik hetzelfde contributiebedrag ondanks ik niet op alle trainingsdagen aanwezig kan zijn? Ja. Je betaalt hetzelfde contributiebedrag of je nou één dag komt of alle dagen. Je probeert natuurlijk zoveel mogelijk lessen te volgen. Is Wing Chun kung fu geschikt voor mij? Naast de gratis kennismakingsles kun je je voor de twee maanden Try-out inschrijven om uitgebreid kennis te maken met Wing Chun en te ervaren hoe de lessen je bevallen. Vanaf welke leeftijd zijn de lessen te volgen? De lessen zijn vanaf 6 jaar en ouder te volgen. Ben ik te oud voor de Wing Chun? Nee. Afhankelijk van je lichamelijke gesteldheid kun je op eigen tempo en niveau Wing Chun beofenen.Wing Chun ontwikkelt en verbetert je lichaam en geest. Is iedereen welkom om mee te mogen doen? Ja. Iedereen is welkom ongeacht je ras, leeftijd, geslacht of geloof. Respect, eenheid en integriteit staan bij ons hoog in vaandel. De school en Associatie reglementen gelden voor alle leerlingen en leraren. Ik heb eerder andere vechtsport beoefend. Is dat een nadeel? Nee. Goede vaardigheden die je aangeleerd hebt, draag je levenslang bij je. Je geeft ze een plek. Slechte gewoontes zijn lastiger om te laten verdwijnen. Je zult jezelf open moeten stellen en op onderzoek gaan. Werken jullie met banden en/of graduaties? Nee. We werken niet met banden. Je ontwikkeling zullen we nauwlettend volgen. We zullen je opleiden en begeleiden volgens de Wing Chun syllabus van de Ip Man stroming in je eigen tempo waarna certificering per niveau volgt. Doen jullie ook aan wedstrijden en competities? Nee. Wing Chun is geen spel. Het is ontworpen om te overleven. Het is bedoeld om elke vorm van dreiging of gevaar voor jezelf en anderen te beletten dan wel op te lossen. Wing Chun is in alle opzichten risicomijdend als zelfverdediging. Mijn lichamelijke conditie is slecht. Kan ik dan gewoon trainen? Ja. We zullen samen in je eigen tempo jou leren en begeleiden aan de opbouw van je lichaamsconditie te werken. Ik heb lichamelijke klachten. Kan ik alsnog Wing Chun beoefenen? Ja, maar raadpleeg altijd je behandelende huisarts eerst. Wij kunnen vervolgens samen de mogelijkheden uitwerken ondanks je lichamelijke beperking.

FAQ’S

VEEL GESTELDE VRAGEN

WING CHUN CMASD NEDERLAND ZELFVERDEDIGING | ZELFONTWIKKELING A A A A A A A A A A
©2020 Wing Chun CMASD NL | kwokwingchun.com | Alle rechten voorbehouden

Neem contact op

Haefland 8e 6441 PA Brunssum info@wingchuncmasd.nl +31(0)613071270 KVK: 58637974 BTW: NL001818769B96

Volg ons

IK WIL HET ONTDEKKEN IK WIL HET ONTDEKKEN IK WIL ME AANMELDEN  IK WIL ME AANMELDEN 

Voordelen van

Kids Wing Chun

focussen en doorzettingsvermogen mededogen en samenwerken fysieke stimulans en discipline respect en vertrouwen zelfverdediging en alertheid
A
Heeft uw kind last van pesten? of wilt u dat ze respect en discipline leren?

Kids Wing Chun

Sporten is belangrijk voor kinderen en jongeren want sporten is gezond. Het is dus raadzaam dat uw kind sport. Maar zijn lichaamsbewegingen alleen wel toereikend? We weten dat er meer nodig is dan alleen maar het fysiek aspect. Het mentale aspect van uw kind is even belangrijk vooral in deze fase van hun leven waarin zij zich sterk gaan ontwikkelen. Wat is een goede stimulans? Het leren van een vechtkunst. Een goed alternatief voor teamsporten. Het is een zelfverdediging en levert een levenslange bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Ze leren niet alleen de technieken om zich zelf te verdedigen, maar ook de manier om na te denken over hoe te verdedigen, waardoor zij op potentiële gevaren kunnen anticiperen en vermijden. Vechtkunst helpt bij het opbouwen van de reflexen die uw kind nodig heeft als ze ooit in een gevaarlijke situatie verkeren en geeft het vertrouwen om voor zichzelf op te komen of voor een ander en terug te vechten indien nodig.
IK WIL DIT VOOR MIJN KIND(EREN) IK WIL DIT VOOR MIJN KIND(EREN) Laat ons de uitdagingen van uw kind weten!

Ontwikkel echte vecht

vaardigheden

Je leert praktische vaardigheden die je nodig zult hebben om te kunnen overleven .

Leer de kunst in je eigen tempo

Bepaal zelf het tempo dat jou ligt om naar je vooraf gestelde doelen toe te werken.

Zelfontwikkeling

De behoefte om als persoon te ontwikkelen in verschillende aspecten van het leven en zijn/haar rol in de maatschappij. Door de zelf opgelegde beperking in denkwijze, weet men nauwelijks de mogelijkheden om verder te kunnen ontplooien binnen hun eigen kunnen. Het draait niet alleen maar om fysieke weerbaarheid zoals vele disciplines dat doen schetsen. Waardoor veel mensen afhaken of buiten gesloten voelen en bewust of onbewust afgestoten worden. Deze traditionele vechtkunst biedt veel meer dan enkel het vecht aspect. Het gaat met name om de totale persoonlijke ontwikkeling zowel in geest als in lichaam. Principes en filosofieën zijn de drijfveren achter deze vechtkunst. Het vermogen om tegen de dagelijkse levens problematieken het hoofd te bieden. Het balans vinden in jezelf. Het beoefenen van deze vechtkunst is vrijwel voor iedereen geschikt ongeacht de leeftijd, geslacht en persoonlijke beperking. Er zijn geen fysieke en conditionele vereisten. In tegen stelling tot andere vechtkunst/sport zijn de resultaten op een redelijk korte termijn snel zichtbaar.

Neem de controle over een

probleemsituatie

Leer de kracht van getrainde geest over het lichaam begrijpen zodat kalmte en overzicht de situatie domineren.
Verbeter de kwaliteit van je leven, gezondheid en conditie Zowel mentaal als fysiek zul je gaan ontwikkelen wat resulteert in een gelukkig en stressvrije leven.

Wat hebben wij te bieden?

Alles op een rij…

Vechtkunst voor individuele groei

Wij focussen op een traditionele aanpak zodat jij je goed kunt ontwikkelen.

Gratis kennismakingsles

Proef de sfeer, de kunst en ontmoet de mensen

Professionele begeleiding

Wij begrijpen wie je bent en wat je nodig hebt.

Kung fu familie

Een echte familie die het vechten waard is.

Egovrije veilige Wing Chun omgeving

Waarin alle leden zich inzetten voor eigen individuele vooruitgang en voor de groei van andere leden.

Kung fu ambiance

Je traint in een sfeervolle Wing Chun school i.p.v. een gymzaal

Gecertificeerde instructeurs

Gegarandeerd dat wij weten waar wij het over hebben om jou de kunst aan te leren dankzij jaren lange ervaring.

Kwaliteit boven kwantiteit

Een lage verhouding leerling-leraar zodat je voldoende aandacht krijgt.

Authentiek Ip Man Wing Chun

Je leert de echte Wing Chun stijl zoals doorgegeven door de overgrootmeester Ip Man, leraar van onder andere Bruce Lee.
IK GA ERVOOR! IK GA ERVOOR! GRATIS KENNISMAKINGSLES GRATIS KENNISMAKINGSLES
WING CHUN CMASD NEDERLAND ZELFVERDEDIGING | ZELFONTWIKKELING