top of page
sifuhertz.png

WING CHUN

De kunst van effectieve zelfverdediging en persoonlijke groei

Traditionele Training voor Moderne Krijgers

Onze diensten

wing chun class warming up

Maak GRATIS kennis met Wing Chun

Wing Chun voor zelfontwikkeling

Wing Chun, een eeuwenoude vechtkunst, gaat verder dan alleen zelfverdediging. Het biedt een pad naar innerlijke groei, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Door de principes en technieken van Wing Chun te bestuderen en te beoefenen, kun je niet alleen fysiek sterker worden, maar ook mentaal en emotioneel groeien.

Wing Chun leert ons niet alleen hoe we ons kunnen verdedigen, maar ook hoe we in harmonie kunnen leven met onszelf en anderen. De focus op balans, snelheid, en efficiëntie in Wing Chun helpt bij het ontwikkelen van concentratie, zelfdiscipline en zelfbeheersing. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig in gevechtssituaties, maar kunnen ook worden toegepast in ons dagelijks leven, omgaan met uitdagingen en stress.

 Ontdek de filosofie achter deze prachtige vechtkunst, leer over de geschiedenis en achtergrond, en vind inspirerende verhalen van Wing Chun beoefenaars die hun persoonlijke groei hebben ervaren door middel van deze kunst.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van Wing Chun, of een ervaren beoefenaar die op zoek is naar verdieping, hier vind je waardevolle inzichten en hulpmiddelen om jouw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Stap in de wereld van Wing Chun voor zelfontwikkeling en laat deze prachtige kunst je begeleiden op je pad van groei en transformatie. Kom en ontdek het potentieel van Wing Chun om jou te helpen jezelf te ontwikkelen op alle niveaus van je wezen.

" De enige persoon die je in de weg staat van je succes ben jijzelf "

Beheers de kunst van zelfverdediging

Verbeter je welzijn

Benut je potentie

Geef jezelf kracht

Transformeer je leven

Verbeter je geest en lichaam

Bereik balans en vertrouwen

Bouw kracht en focus op

Ontdek de innerlijke krijger

Ontgrendelt je vechtkunstreis

Wat hebben wij te bieden?
Alles op een rij…

checkbox

Ego-vrije en Veilige Training

Onze trainingsomgeving is vrij van ego's en biedt een veilige ruimte waar respect en samenwerking centraal staan, zodat elk leerling zich op zijn gemak voelt en optimaal kan leren.

checkbox

Zelfverdediging en Zelfontwikkeling

Niet alleen zelfverdedigingstechnieken leren, maar ook
werken aan zelfvertrouwen, discipline en mentale veerkracht.

checkbox

Kung Fu Ambiance

Ervaar de authentieke sfeer van Kung Fu in onze trainingslocatie, met traditionele elementen die de rijke geschiedenis en cultuur van deze vechtkunst weerspiegelen.

checkbox

Gratis Kennismakingsles

Benieuwd naar wat Wing Chun en onze school te bieden hebben? Probeer het uit met een gratis kennismakingsles, waarbij je onze instructeurs ontmoet, de sfeer kunt ervaren en de basisprincipes van deze kunst kunt verkennen. 

checkbox

Gecertificeerde Instructeurs

Begeleiding door een Wing Chun-instructeur met ruim 23
jaar ervaring, die de authentieke en effectieve technieken
van deze vechtkunst onderwijst.

checkbox

Groeps-en Privélessen

Informatie over groepslessen voor onderlinge ondersteuning en motivatie, evenals privélessen voor gepersonaliseerde training en versneld leren.

checkbox

Persoonlijke Begeleiding

Onze instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat elk leerling zijn volledig potentieel kan bereiken.

checkbox

Groei en Verbinding

Sluit je aan bij onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke groei en bouw blijvende banden en vriendschappen in een inclusieve en ondersteunende omgeving.

checkbox

Authentiek Ip Man Wing Chun

Je leert de echte Wing Chun stijl zoals doorgegeven door de overgrootmeester Ip Man, leraar van onder andere Bruce Lee.

checkbox

CMASD Club app on the Go

Met deze intuïtieve app heb je een centrale plek om lessen te boeken, betalingen te doen, met andere leden te chatten en nog veel meer.

checkbox

Gratis Parkeerplaatsen

0115c2_75bb9c9530904535aa4aebff5ed0383a_mv2 (2).webp

Onze leden zeggen

Wing Chun CMASD lid Patrick Bressers

“In mijn dagelijks leven zit ik veel achter de computer. Mijn conditie was niet al te best, dus heb ik 1,5 jaar geleden besloten te starten met een sport om mijn conditie te verbeteren. Via een vriend ben ik terecht gekomen bij Wing Chun CMASD. Na de 1e les was ik al verkocht en ik train nu minstens 2 keer per week. Mijn conditie is goed vooruit gegaan en voel me steeds fitter. De lessen zijn leuk en afwisselend door de elkaar complementerende, geduldige leraren en de vriendelijke groep medeleerlingen. Als je graag een afwisselende, praktische en traditionele vechtsport wilt doen, dan is Wing Chun een echte aanrader.”

— Patrick Bressers

Alle video's

Alle video's

Alle video's
Video zoeken...
Dan Chi Sao

Dan Chi Sao

01:10
Video afspelen
Punching, Elbow & Fak sao

Punching, Elbow & Fak sao

00:08
Video afspelen
Kids Wing Chun

Kids Wing Chun

00:13
Video afspelen
bottom of page