top of page
Rode deuren

Lessen

WELKOM

Trainingsdagen

Wing Chun Basic & Core

Dinsdag

19:30 - 21:30

Woensdag

19:30 - 21:30

Donderdag

19:30 - 21:30

Zondag

10:15 - 12:15

Kids Wing Chun

Dinsdag

16:30 - 17:30

Zondag

09:00 - 10:00

Tijdens feestdagen is de sportschool gesloten.

foto verdrietig kind

Heeft uw kind last van pesten?of wilt u dat ze respect en discipline leren?

Wing Chun

kids Wing Chun

Sporten is niet alleen goed voor volwassenen, maar ook heel belangrijk voor kinderen en jongeren. We weten dat er meer nodig is dan alleen met het fysieke aspect. Ook bij kinderen en jongeren focussen wij op het mentale aspect. Kinderen en jongeren zijn kwetsbaar en het is belangrijk om ze op vroege leeftijd te leren hoe ze met bepaalde situaties om kunnen gaan.

Wat is een goede stimulans?

Het leren van de vechtkunst van Wing Chun is een goed alternatief voor teamsporten. Perfect voor kinderen die liever niet in een team sporten. Ze leren zichzelf verdedigen, dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Hier heeft uw kind levenslang profijt van. Ze leren niet alleen de technieken om zichzelf te verdedigen, maar de kinderen worden uitgedaagd om zelf na te denken over hoe te verdedigen. Zo leren ze te anticiperen op potentiële gevaren. Vechtkunst helpt het kind in een gevaarlijke situatie en geeft uw kind het vertrouwen om voor zichzelf op te komen. Bij ons leert uw kind ook op te komen voor anderen en terug te vechten in een situatie waar dit nodig is.

kids Wing Chun klas

Voordelen van Kids Wing Chun

 concentratie en doorzettingsvermogen

 enthousiasme en samenwerking

fysieke stimulatie en discipline

respect en vertrouwen

 weerbaarheid en waakzaamheid

" Laat ons de uitdagingen van uw kind weten! "

foto drie meisjes kids Wing Chun

Financieel tegemoetkoming voor het sporten? Ontdek de mogelijkheden voor uw kind(eren).

Leergeld Parkstad logo
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png
JFCAMPAGNE2021-DEEL1.jpg
JFCAMPAGNE2021-DEEL2.jpg
JFCAMPAGNE2021-DEEL3.jpg

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

 

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

bottom of page